Top

Rikke Precht

  /    /  Rikke Precht

Om Rikke Precht

Glas med sjæl og personlighed … “Glaspustning var en mulighed og det viste sig og blive en nødvendighed for mig”. Skæbnen ville at jeg skulle til Lønstrup, og en skøn forårsdag påsken 2009 slog jeg for første gang dørene op for mit glaspusteri i Lønstrup. “Glas er et fascinerende og fortryllende materiale. Og det at arbejde med et tusinder år gammelt håndværk som ikke har forandret sig nævneværdigt –er med stor respekt og ganske enkelt fantastisk. Det indbyder til former og farver og vækker min nysgerrighed gang på gang. Fascinationen af den glødende flydende masse kontra det skrøbelige transparente færdige produkt … Og her vil jeg ta´ min gamle glaslærer på ordet når han valsende gennem lokalet med stor begejstring sagde; I skal tænke på det er som at danse med en smuk dame…… holde takten – let og yndefuldt.”
Jeg fremstiller alt brugskunst lige fra vaser, skåle, fade, vinglas men også unika; her eksperimenteres med forskellige glasteknikker.
Kig forbi og oplev ved eget øjesyn det arbejdende værksted og bliv selv draget af det glødende element.
Eller du kan gå på opdagelse i den tilstødende udstilling hvor du finder meget mere end du kan se på galleri siden.

“Rikke Precht giver glaskunsten et friskt pust. Hendes glasteknik og former flammer i de smukkeste farvekombinationer fra de blide og beroligende lyse nuancer til de mere højt vibrerende farver som heftig rød og den frække violette tone. Rikke Precht lader sin kreative kraft gnistrer og hendes Unika glaskunst kan tage pusten fra enhver”

Kig forbi værkstedet i Lønstrup og oplev det facinerende glasmageri ved eget øjesyn. - Eller klik rundt på siden her og bliv inspireret.
You don't have permission to register

Reset Password